ENTRENAMENTS PERSONALS

Entrenaments Personals

Oferim serveis d’entrenaments personals dissenyats per a tot tipus de públic, des de principiants fins a persones grans, joves i més.

Comptem amb un equip de tècnics altament qualificats que s’adapten a les vostres necessitats i objectius individuals. Ja sigui que busques millorar la teva forma física, aprendre la tècnica correcta, o establir hàbits saludables, els nostres entrenadors són aquí per guiar-te a cada pas del camí.

 

Què Oferim?

  • Entrenament personalitzat: Els nostres entrenadors s’encarregaran de dissenyar un pla de
    entrenament adaptat a les teves necessitats, tenint en compte qualsevol lesió o limitació que puguis tenir.


  • Aprenentatge i tècnica: T’ensenyarem a planificar els teus entrenaments, dominar la tècnica de cada exercici i entendre com integrar l’exercici en la teva vida diària. Això no només t’ajudarà a obtenir resultats, sinó que també et donarà la confiança per entrenar pel teu compte una vegada que hagis establert una base sòlida.


  • Eficiència millorada: Aprendre la tècnica correcta no només et protegirà de lesions, sinó que també et permetrà treure el màxim profit de les nostres classes dirigides, les quals inclouen molts exercicis que també es realitzen a la sala de fitness.


Durada i Packs Disponibles

Oferim sessions d’entrenament personal de 60 i 30 minuts perquè puguis triar la
opció que millor s’ajusti al vostre horari i necessitats. A més, disposem de packs de 5 i 10 sessions, que us permetran obtenir un descompte en adquirir diverses sessions d’una sola vegada.

No perdis l’oportunitat d’entrenar amb professionals que t’ajudaran a assolir els teus objectius amb seguretat i confiança, sense importar el teu nivell o edat.


Comença avui mateix a construir una base sòlida per al teu benestar!