UNEIX-TE AL NOSTRE EQUIP

A BUBA busquem persones dinàmiques, apassionades per l’esport i amb ganes de seguir aprenent i creixent dins del sector fitness. 

 

QUÈ OFERIM?

Formació contínua: us oferim programes de formació i seguiment constant perquè pugueu perfeccionar les vostres habilitats i adquirir nous coneixements. Col·laborem amb entitats líders com Les Mills, ESHI, HBX Boxing, Zumba Fitness, LLC i altres, assegurant-nos que rebis la formació i l’acreditació més actualitzada i rellevant del sector.

 

Diversitat de classes: les nostres àmplies i versàtils instal·lacions us permetran desenvolupar la vostra carrera en diferents àrees, des de classes dirigides fins a activitats aquàtiques, adaptades a diferents nivells i estils d’entrenament.

 

Atenció a un públic divers: A BUBA Fitness, tindràs l’oportunitat de treballar amb una àmplia varietat de persones, des de nens fins a adults grans, cosa que et permetrà enriquir la teva experiència professional. 

 

OPORTUNITATS DE PRÀCTIQUES

Si comenceu la vostra carrera al món de l’esport, oferim l’oportunitat de realitzar les pràctiques al nostre centre. Estem orgullosos que molts dels nostres tècnics van començar la seva carrera a BUBA Fitness. Donem suport als nous talents i els ajudem a créixer.

POSICIONS OBERTES

A BUBA Fitness no només busquem monitors d’activitats esportives o de sala. També estem interessats en talents per a altres equips clau:

 

  • Recepcionistes
  • Equip de manteniment
  • Comercials de vendes
  • Màrqueting
 

ENVIA EL TEU CV!

Si t’interessa formar part del nostre equip, omple el formulari de sota i adjunta el teu CV. Et contactarem així que tinguem una vacant que s’ajusti al teu perfil.